Фудбалерите иако го завршија настапот на Европското првенство заслужуваат да бидат пречекани.

По тој повод се организира достоинствен пречек со цел фановите да ги дочекаат како што доликува своите љубимци кои со игрите, и покрај трите порази, сепак не’ разочараа.

Организираниот автобуски превоз до скопскиот аеродром тргнува во 12:30 часот пред Агенцијата за млади и спорт.