На 17.01.2022 во 15.30 часот во Полициската станица Чаир биле лишени од слобода А.А.(28) и А.Е.Б.(26), двајцата од Скопје, поради тоа што непосредно пред тоа со закана му барале пари на Џ.Љ.(63) од Скопје за наводен долг. По целосно расчистување и документирање на случајот ќе следи соодветен поднесок.