Тој вели дека на протестот не биле слушнати никакви реторики во однос на вакцините, туку тој бил полн со навреди.

– Во однос на протестот, мора да кажам дека сум разочаран поради тоа што не слушнавме никаква реторика или порака во однос на вакцините. За жал тоа беше протест кој што беше полн со навреди, закани за здравствените работници, тие кои што ги ризикуваа и нивните животи и животите на нивните семејства, порача Филипче