Како што објавија од Пожарната – Скопје на Фејсбук, интервенцијата била во скопска населба Автокоманда и акцијата поминала успешно.

Дојава за Интервенциа Техничка
Ташко Караџа Автокоманда
Падната повредена жена со скршеници повикано Брза Помош 🚑194

#заскопје
#пожарнаскопје
#заскопјесеработи

Posted by Пожарна Скопје on Saturday, May 22, 2021