Имено пред два дена тој во Охрид на партиски настан на СДСМ пристигна со автомобил „Ауди Q7“ и „Шкода“ двете во сопственот на МВР, а истото може да го забележите на сликите од неговата објава.

Како што е познато во минатото, СДСМ во опозиција многу ја критикуваше тогашната власт за слични работи, а денес не само што не го прекина ваквиот начин на функционирање, туки и го промовира.

Со СДСМ и Георгиевски продолжува развојот на Охрид, ја имаме најдобрата кадровска и програмска понуда!

На средба со…

Posted by Oliver Spasovski on Sunday, August 22, 2021