Тимчо Муцунски во текот на вчерашниот ден ја презеде градоначалничката функција, а уште од вчера започна со активностите кои ги вети во кампањата.

Тој во текот на вчерашниот ден најпрво ги мапираше дивите депонии, а денеска со имаше работна средба со сезонските работници. На самата објава еден од коментарите беше со слика од дива депонија и коментар „Ова депонијава кога планираш да ја тргнеш?“, а за помалку од 30 минути градоначалникот Муцунски испрати екипи на терен.

Ова може да го погледнете од фотографиите во продолжение:

Во продолжение може да видите каква беше ситуација пред и по доаѓањето на екипите на терен.

Објавата може да ја погледнете во продолжение: