Кога на лагата и се кратки нозете!, напиша униеврзитетскиот професор Самоил Малчевски.

Расте просечно исплатената нето плата, но уште повеќе растат цените на основните производи!
Систематски се осиромашуваат граѓаните!
Едно општество, ама сиромашно општество за сите, освен за перјаниците и слугите на #ХибриденРежим!, напиша тој.