46-годишната актерка и 31-годишниот музичар, чие вистинско име е Абел Тесфаје, беа фотографирани заедно додека си заминуваа од ресторан во Санта Моника.

И двајцата беа облечени во црни модни комбинации.

Џоли и The Weeknd првпат беа видени заедно на вечера во јуни, а потоа таа посети негов концерт заедно со своите деца.