Еден од тие беше на Фиснике Бектеши-Шаќири, пратеничка од редовите на ДУИ. Таа и посака на пратеничката Костадиновска-Стојчевска поскоро да оздрави и дека таа е храбрата хероина на Собранието.

На ова, таа реплицираше дека и двете ќе го памтат овој мандат, како и тоа дека и двете се за во Гинисовата книга на рекорди.

Погледнете и дел од другите коментари: