Таа со службено возило на Управата за јавни приходи се појави на партиски настан во Сопиште, возило чии трошоци ги плаќаат македонските граѓани од својот џеб, пренесува Курир.

Лукаревска во Сопиште се појави како партиски член, а не како директор. За таа намена, требала да си дојде со лично или партиско возило, а не со службеното од УЈП.

По оваа објава стигна и демант од СДСМ, а тој може да го прочитате ТУКА.