Од толку членови како што знаат и самите да се пофалат, сега не можат да најдат луѓе за снимање на спотовите.

Лидер дојде  вибер комукикацијата од која јасно се гледа дека тие бараат статисти од различни возрасти, а хонорарот кој што го даваат е 1000 денари .

Дополнително што претставува проблем е што исплатите е на лице место, во кеш.