На скандалозниот постер има девојче седнато во училишна клупа, а до него на Македонски и Албански јазик пишува „Ти си повеќе од бројка“ Учествувај!

Останува да видиме дали некој ќе сноси кривична одговорност за овој постер и дали истиот ќе биде повлечен.