Ова е уште еден инцидент на фонтаната на плоштадот „Македонија“.

Инаку, пред неколку години на истото место пропадна и камион на градските комунални служби.

Фотографии од случката веднаш се појавија на социјалните мрежи.

Инаку, истото возило на компанијата „Брако“ беше презентирано пред десетина дена, а меѓу првите кои го возеа беше и премиерот Зоран Заев.