Ѓорчев ги нарече припадниците на власта „лудаци“ и побара оставка од сите одговорни.

Ама затоа може попис и одење по дома?!
Имате 1 (еден) мртов секои 40 минути.
Оставка‼️ Вие сте лудаци. 👇👇👇

Posted by Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) on Friday, March 26, 2021