Водиме, напиша на фејсбук Влатко Ѓорчев, поранешен пратеник и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ.

„На 15% на ниво на Македонија:
Гордана 43.466
Стево 18.213
Бујар 13.088
Арбен 8.145“, напиша Ѓорчев.