Па така нашите читатели во коментари му испратија порака на градскиот татко дека му е време да одмори и дека не заслужува нов мандат.

Но имаше и такви кои му даваат поддршка:

Според поголемиот дел од коментарите кои нашите читатели ги напишаа под постот на нашата Фејсбук страна, слободно може да се заклучи дека незадоволството од градскиот татко е големо.