Мојот “лов на вештерки” во ЈП Градски паркинг – Скопје, улови дека ова лице како вработено во институцијата што ја раководам, изминативе години како раководител на сите паркинзи во претпријатието имал на користење службено возило 24/7, кое го користел и за свои лични приватни цели.
Нервозата произлегува најверојатно бидејќи од пред два дена возилото му е одземено и сега треба да се вози во своја приватна кола. 🙂
И не е само тоа. Набрзо ќе бидат јавно објавени и други злоупотреби.
Јас тоа што сум ветил дека ќе реализирам, средам и ставам во ред, ќе го направам 🙂