Радио Лидер и lider.mk се медиуми кои го следат единствено принципот на јавен интерес.

Тоа значи дека наши главни партнери не се политичарите, туку граѓаните за кои ние работиме.

Доколку имате да пријавите било каква корупцијата или злоупотреба од страна на државен функционер или институција испратете ни ја вашата приказна и вашите докази на liderfm@protonmail.com.

Овој меил е безбеден и вашата анонимност е загарантирана.