Во Скопје протестот ќе се одржи на три локации:

– Крстосница пред Градска болница,

– Крстосница пред ТЦ Мавровка,

– Крстосница пред НИП Нова Македонија

 

-Штип, кај кружен тек Нама,

-Велес, ул. 8ми Септември , центарот на градот кај споменикот Кочо Рацин,

– Кочани, ул. Раде Кратовче, веднаш до градскиот плоштад,

– Прилеп, Градска кафана ( зграда Општина Прилеп), булевар Гоце Делчев со улица Прилепски бранители,

-Струмица, ТЦ Глобал во центарот,

-Кавадарци, раскрсницата кај ООУ Гоце Делчев,

-Охрид, кружниот тек кај Охридска Банка,

-Битола, раскрсниците на ул. Димитар Илиевски Мурато со ул. Никола Тесла кај Гроздот,

-Кичево, раскрсницата кај Атва маркет и маркет Печак на ул. Борис Кидрич.