Според пријавеното, на 17.11.2021 во 09.00 часот со А.И. од Тетово се договориле да го продаде неговото возило, по што на пријавителот за услуга му биле побарани пари кои тој ги дал.

Како што е пријавено, кога пристигнал во Тетово на договореното место за да го продаде возилото, не нашол никого, по што сфатил дека е измамен. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.