Стевче Јакимовски, кандидат за градоначалник на општина Карпош ги наброја реализираните проекти од претходните мандати, кога тој беше градоначалник на оштина Карпош.

Навистина, заедно направивме многу за нашиот Карпош во претходните мандати.
Ми треба вашата поддршка за да го продолжиме онаму каде што застанавме.
Гласајте за број 1️⃣, напиша Стевче Јакимовски, кандидат за општина Карпош