Мила Царовска од врата на врата.
Очигледно нема друга работа, во образование се’ и’ е средено.
Толку ја сака земјата, толку ги сака децата! Едно е сигурно, многу ја сака позицијата.
Сакате да се промени? Одберете промени, проекти и победи!
Создадете нова иднина!
#Заокружи7
#Заокружи82, напиша на Фејсбук Проф. д-р Весна Јаневска.