Драги аеродромци, започнуваме трка за промени! Тргнуваме од моето маало и од утре ќе дојдеме кај секој од вас, ќе зборуваме за решенија, ќе зборуваме за промени!, најави денеска Тимчо Муцунски, кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ за скопската општина Аеродром, напиша Муцунски