Кавадарчанка на возраст од 55 години пријавила дека била физички нападната од нејзиниот сопруг (61 година) во текот на вчерашниот ден.

Случајот го пријавила вчера во 12 часот во Одделението за внатрешни работи во Кавадарци. По целосно документирање на случајот, ќе биде поднесена соодветна пријава.