-Зошто биле одбиени и зошто тендерот е направен токму како што е направен се прашања на кои што Шилегов по 17 октомври ќе има време да одговори.

Главните прашање за сега се што правеше Шилегов 4 години?

Зошто не го направи до сега?

Или ова е уште еден подземен тунел на Шилегов, го има на хартија проектот, а во пракса никаде?

Нека почне првин со одговори на овие прашања, а за другите има време, нема да застари, ќе одговори секако, стои во партиската реакција.