Владата денеска под притисок од јавноста го објави списокот со луѓето што земале високи хонорари за работи задачи кои не се многу јасно дефинирани како работни задачи.

Но на списокот се само 55 од вкупно 58 хонорарци за кои стануваше збор што го отвара прашањето кои се луѓето кои и покрај целиот притисок од јавноста владата ги крие и не ги објавува по секоја цена.

Владата досега не ја демантирала бројката од 58 хонорарци во аферата која прва ја објави проектот Призма.

Целиот список тука