– Седница на Централниот одбор на СДСМ, после подолго време со физичко присуство, почитувајќи ги мерките за заштита на здравјето. Љупчо Николовски избран за Шеф на Централниот изборен штаб на СДСМ за локалните избори. Машината којашто победува е во погон!, напиша СДСМ на својата фејсбук-страница.