-Денес 1.511 новозаразени од #COVID. 32 починати. Ова, освен што е катастрофа за која е одговорна Владата, е нивен срам и јад кој не се мие. Со животи и здравје се плаќа неспособноста на Владата. Наместо по вакцини, трчаа по провизии и затоа ова е резултатот. Во меѓувреме, крадењето продолжи како и вообичаено. Срам и брука!, пишува Мицкоски.

Денес 1.511 новозаразени од #COVID. 32 починати. Ова, освен што е катастрофа за која е одговорна Владата, е нивен срам и…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, March 31, 2021