Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска ќе биде гостин во Дневникот на ТВ Сител.

Следете го моето гостување на Дневникот на ТВ Сител во 19:00 часот, напиша тој на социјалните мрежи.