Тој се заблагодари на сите кои присустуваа на денешниот протест.

– Ќе се бориме заедно за исправање на неправдите и одговорност без оглед за кого се работи. Честитки за сите кои присуствуваа, но и за оние кои со своите срца се за истите цели. Да живее Македонија!, изјави Мицкоски.

Македонија е жива и повеќе од тоа, народот врие. Излезе народ на улица. Преку глава им е на луѓето од неправди, од мафија, од криминал, од неспособност.

Слобода за устовобранителите!

Ќе се бориме заедно за исправање на неправдите и одговорност без оглед за кого се работи.

Честитки за сите кои присуствуваа, но и за оние кои со своите срца се за истите цели.
Да живее Македонија! 🇲🇰

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, April 25, 2021