Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва беше на Ифтар вечера.

-На Ифтар вечера со нашите пријатели. Заеднички за нова надеж, иднина и промени кои мора да ја направат Македонија силна и просперитетна!