-Секој ден е нова борба со животот. Што направија луѓето од власта? Заминаа на одмор во Мексико и Дубаи. Трошат по еден стан за еден одмор, напиша Мицкоски на Фејсбук.

-Над 60 илјади граѓани ги загубија своите работни места;
-Половина милион граѓани живеат со по 2 евра на ден;
-3364 наши…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, March 17, 2021