Одговорност за дипломатскиот нокаут на владата. Ова мора да има крај. Премногу е, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во опис на видео кое го сподели на социјалната мрежа Фејсбук а кое може да го погледнете во продолжение: