Политичари кои имале проблем со законите, биле аболирани, не можат да гарантираат реформи во правосудството, независно судство и обвинителство, напиша на Фејсбук, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, споделувајќи видео, дел од неговото интервју во емисијата „Само интервју“, на Канал 5.

Политичари кои имале проблем со законите, биле аболирани, не можат да гарантираат реформи во правосудството, независно судство и обвинителство.

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, April 18, 2021