– Ваучерот на Заев и поткупот ќе се потроши, но последиците од него ќе останат, народот нека оценува внимателно, ова се клучни избори од кои зависи иднината на Македонија, вели Мицкоски.

Се обрзувам дека новата енергија на реформираното ВМРО во еден мандат ќе изгради повеќе за Македонија од тоа што овие можат да направат за пет мандати.

Ваучерот на Заев и поткупот ќе се потроши, но последиците од него ќе останат, народот нека оценува внимателно, ова се клучни избори од кои зависи иднината на Македонија.

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, June 8, 2021