– Не само што се фаќаат за сламка за да се спасат, туку веќе подолго време се во слободен пад, без никаква надеж за спас!. напиша Мицкоски.

Во екот на најголемата афера во македонската историја, СДСМ, два дена по ред, пласира информации стари 9 години! Јаден и…

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, April 10, 2021