Средба со пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ,,Твоја Македонија”, пред конституирањето на македонското собрание. Многу работа и резултати кои мора да ги донесеме за Македонија! Напиша на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.