Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на телевизија Сител.

Следете ме вечерва во дневникот на ТВ Сител, објави на својата Фејсбук страница лидерот на ВМРО-ДПМНЕ.