Во посета на Неготино, прекрасен град каде се чувствуваат промените кои треба да донесат подобра иднина за секој човек.

Да работиме заедно за промена на оваа неспособна власт, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук.