Како што тој напиша во својата објава, со жителите разговарал за проблемите, за реалноста, тешките времиња, но и за иднината и промените кои доаѓаат.

Во посета на Зрновци. Разговаравме за проблемите, реалноста, тешките времиња, но и за иднината, за промените кои доаѓаат.

#СоздадиНоваИднина

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, September 30, 2021

ВМРО-ДПМНЕ денеска одржува и митинг во општина Чешиново-Облешево.