– Кога секој обид за докажување на корупција преку институциите завршува во фиока или како обвинување за лажни вести, и кога власта е мафијашко легло, а институциите со кои управува се длабоко корумпирани, единствен начин за борба е јавното известување на домашната и странската јавност, вели Мицкоски.

Кога секој обид за докажување на корупција преку институциите завршува во фиока или како обвинување за лажни вести, и…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, April 9, 2021