Тој посочува дека во време на корона ќе страдаат најсиромашните, но и сите други.

– Се задолжија милијарди, а сега народот треба да ја плаќа нивната неспособност и криминали. Ова е план на Заев и Бесими да му ја одерат кожата на народот. Одете си, секој ден поминат во тие фотелји е на штета на државата и народот, напиша Мицкоски на „Фејсбук“.

Заев со покачување на даноците директно удира по џебот на народот. Во време на корона ќе страдаат најсиромашните, но и…

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, March 25, 2021