Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски закажа пред-конференција за денеска.

Според информациите од партијата, Мицкоски прес-конференцијата ќе ја одржи во 12 часот во просториите на ВМРО-ДПМНЕ.