Новинарот Ивор Мицковски реагира на информацијата дека Хаки и Фејзи Азири, двајцата осудени за помагање во случајот „Монструм“, ќе се најдат на слобода со новиот закон за амнестија на министерот Кренар Лога, доколку законот помине во Собрание.

„Па Зокита (Зоран Заев -н.з.) уште во 2015-та рече дека невини биле луѓето за Смилковско, само заборави да каже кој е навистина виновен“.

Извор: Expres.mk.