Средба со населението во општина Могила и местата Крушеани и Обршани во општина Кривогаштани каде што разговоравме за проблемите и предизвиците со кои се соочуваат.

Разочараноста од власта е голема и затоа се потребни промени, објави на Фејсбук пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Рашела Мизрахи.

 

Средба со населението во општина Могила и местата Крушеани и Обршани во општина Кривогаштани каде што разговоравме за…

Posted by Рашела Мизрахи on Wednesday, May 12, 2021