-Во областа на вакцинацаијата ние сме на Европско дно, паралелно сме исто така први меѓу последните кога се работи за смртност и заболување од Ковид-19. Имаме тотална дисфункционалност во борбата против пандемијата, вели тој.

Целата емисија може да ја погледнете во продолжение.