-Оваа афера која ја обелодени претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е уште еден доказ за криминалот и корупцијата на власта, за тоа дека само мислат на рекетирање и криминал и дека со Македонија владее МАФИЈА – истакна тој!