Тој вели дека Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе изгради нов автопат со кој ќе го поврзе Охридското езеро со Скопје и со Србија и Бугарија.

 

Погледнете го фејсбук статусот на Александар Николоски

Овие слики се тажната потврда за она што требаше да биде автопат Охрид- Струга -Кичево, автопат кој започна да се гради…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Monday, May 3, 2021