Ова го објави Николоски на својот Фејсбук профил и напиша дека тоа што тој го тврдел уште пред 2 години, денес за жал се потврдува.

Како што вели, во 2021 година акциите на МВР лесно се пробиени, а нарко-босовите се сликаат со првите луѓе на власта.

– За ова мора да има одговорност!, пишува Николоски.

Во мај 2019 година во мојата колумна пишував за спрегата на власта и нарко босовите, за жал тоа денес во март 2021 се…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Sunday, March 28, 2021

Прочитајте ја целата колумна на Николоски на Курир.мк.