– Сè е подготвено за првите директни внатрепартиски избори коишто на 21 март, ги организира токму СДСМ. Во 80 општини ширум земјава, во секоја Општинска организација на СДСМ, в недела ќе бидат отворени гласачките места. Со почитување на сите здравствени протоколи, македонските социјалдемократи бираат Претседател. СДСМ е и ќе биде прва во промените, напиша Николовски на Фејсбук, додавајќи дека време е за нови политики и нов чекор во уште поголема внатрешна демократија.

🚩 Работен состанок со партиската Централна изборна комисија.

Се’ е подготвено за првите директни внатрепартиски избори…

Posted by Ljupcho Nikolovski on Wednesday, March 17, 2021